Ercan ÇELİK

Türkiye çapında koronavirüs konusunda önlemler arttırılmaya devam etse de vakalar da artmaya devam ediyor. Tire’de ilk koronavirüs vakasına bağlı ölümün ardından  bu kez de kötü haber Tire’nin siyaset dünyasından geldi. Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı, CHP’li Tire Belediyesi Meclis Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Halil Çulhaoğlu ve eşi Ayfer Çulhaoğlu’nun koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

KORONADAN HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLA TEMASI OLDU

Test sonuçları pozitif çıkan Halil Çulhaoğlu ve eşi şu anda evde karantinada tedavi altındalar. Tire’de eczacılık yapan Çulhaoğlu, HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, geçtiğimiz gün koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşın, 20 Mart 2020 tarihinde eczaneye gelerek ilaç aldığını ve kendisiyle temas ettiğini söyleyerek, virüsün kendisine bu şekilde bulaştığını tahmin ettiğini belirtti.

ÖNLEM ALDI AMA YETMEDİ

HaberTire Gazetesi’nden Ercan Çelik’in sorularını yanıtlayan Çulhaoğlu, “Eşimde de ben de korona testi pozitif çıktı. Şu anda sağlık durumumuz iyi. Geçtiğimiz gün Tire’de koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden vatandaş, 20 Mart’ta eczaneye gelmişti. Bir reçete verdi. Elimde eldiven vardı ama acaba ondan mı bulaştı diye düşünüyorum. O kadar dikkat ediyoruz ama çok bulaşıcı bir hastalık malesef. Eczaneye de çok az gitmeme rağmen, o gün piyango bize vurdu.” Dedi.

“BANA BULAŞMAZ DEMEYİN! EVDEN ÇIKMAYIN!”

Çulhaoğlu, “Şu anda eşimle birlikte evde karantinadayız. Tedavimiz sürüyor. Doktorumuz ilgileniyor. İlaçlarımızı içiyoruz. Dua ediyoruz. Herkesin de dualarına ihtiyacımız var. Önlem almak çok önemli. Yetkililerin tüm önerilerini dikkate alın. Ben çok dikkatli davrandığımı düşünüyordum ama bana da bulaştı. Herkese bulaşabilir. Evden kesinlikle çıkmamamız gerekiyor. Bana bulaşmaz demeyin, evden kesinlikle çıkmayın!” Dedi.

HaberTire Gazetesi olarak Halil Çulhaoğlu ve eşine acil şifalar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi