“Varlığım Türk varlığına armağan olsun.”
        Bir 8-10 yıl var ki milli duygularımız köreliyor, milli bayramlarımız çalınıyor diye diye dillerimizde tüy bitti hani anlayan nerde? Yok yok yok. Nerdeyse bir yıldır ülkemde her gün kan, gözyaşı, şehit hani anlayan nerde? O da yok. Televizyonlarda eğlence programları hiç gaz kesmeden devam ediyor hani dur diyen nerde? Yok be kardeşim yok. Yüzlerce sivil vatandaşımızı ve güvenlik kuvvetlerimizi teröre şehit verdik bir günden bir güne ülkemde yas ilan edilip bayraklarımız yarıya indi mi? Hayır. Soydaşımız Azerbaycan’ da kadim dost Pakistan’da Kazalar oldu, saldırılar oldu bir günden bir güne yas ilan edildi mi? Ona da hayır. Ama tarihin her döneminde daha dün yine Türk milletini sırtından hançerleyen bir Arap kralı öldü diye bu memlekette yas ilan edilip bayraklar üç gün yarıya indirildi. Bu gün görgüsüzce ülkeme gelen Arap adamına devlet nişanı verildi? Siz bundan bir şey anladınız mı? Anlarsınız ama ne zaman?
        Her yıl bir milli bayramımız bir şeyler bahane edilerek milletimizin elinden alınmaktadır. Bu kadar şehidi bahane edip madem 23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramını bu milletin elinden alıyorsunuz hadi o zaman şehitlerimiz için yas ilan edin de görelim sizin samimiyetinizi? Ülkemin Ege kıyılarındaki adalarının üstüne yunanlılar oturmuş kimseden ses yok,  Devlet kurumları özelleştirme adı altında yandaş şirketlere sözüm ona satılmış ve bu şirketler vatandaşı fahiş zamlarla inim inim inletiyor ama yine kimseden ses yok, Dün bu topraklar için çarpışıp kan döktüğümüz ulusların vatandaşları bu gün ülkemden bastırıp parasını topraklarımızı satın alıyor, yer altı zenginliklerimizi onlar işliyor, rüzgârımızı, güneşimizi onlar kullanıyor ama yine kimseden ses yok. Anlayabiliyor musun ne demek istediğimi? Bir gün anlarsınız ama ne zaman?
        2016-2017 Eğitim Öğretim yılında başlayacak  Ortaöğretim (Lise) Tarih dersi öğretim programında Başbakan Ahmet Davutoğlu var ama ne hikmetse Cumhuriyetin kurucusu, Yaşadığımız vatanı bize bahşeden büyük önder, Dünya döndükçe kimsenin yetişemeyeceği Dünya Lideri Mustafa Kemal Atatürk yok. Tarih yapanlar tarih kitaplarında yok ama ne hikmetse tarihi bilmeyenler tarih kitaplarında. Yukarıda yazdıklarımdan ve etrafınızda olup bitenden haberdarsanız, hayatınız yatak odası, yemek odası ve abdesthane üçgeninde geçmiyorsa şayet ne demek istediğimi ve ne yapılmak istendiğini anlamışsınızdır. Eğer yine de anlamadıysanız, anca ölünce anlarsınız.
Ölmeden anlamanız dileğiyle, hoşça kalın, sağlıkta kalın.