Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ortaköy Mesire Alanında gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlar ile buluştu. AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Manisa Milletvekili İsmail Bilen ile Milletvekili adayları Semra Kaplan Kıvırcık ve Serkan Eren’in de katıldığı iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yunusemre Belediyesi, “Yunusemre’de Ramazan Bir Başka Güzel” sloganıyla gerçekleştirilen iftar programlarında her akşam Yunusemre Halkıyla buluşuyor. Ramazan ayının 19. gününde Yunusemre Belediyesi’nin iftar sofrası, Laleli’deki Ramazan Sokağı’nın yanı sıra Ortaköy’de kuruldu. Mesire alanında gerçekleştirilen ve oldukça kalabalık olan iftar programına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Manisa Milletvekili İsmail Bilen ile Milletvekili adayları Semra Kaplan Kıvırcık ve Serkan Eren, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesinde vatandaşlar ile selamlaşıp, vatandaşların dertlerini dinleyen protokol üyeleri, vatandaşlar ile beraber orucunu açtı.

İftar yemeğinin ardından vatandaşlara seslenen Başkan Çerçi, “Bizler her gün Forum Magnesia AVM arkasında bulunan alanda kurduğumuz Yunusemre Ramazan Sokağı’nda yaklaşık 2 bin 500 kişilik iftar veriyoruz. Ayrıca mahallelerimizde de iftar programı düzenliyoruz. Her gün yaklaşık 4 bin kişiyi iftar soframızda ağırlıyoruz. Şimdi de kıymetli milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımız ile sizlerleyiz. Rahmet ve bereket ayında vatandaşlarımızla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise, “Kıymetli Belediye Başkanımız her gün vatandaşlarımız ile iftar programları yapıyor. Bizler de programımız uydukça katılmaya gayret gösteriyoruz. Yuntdağı bölgemiz bizlere her daim destek oldu. Bu seçimlerde de kıymetli hemşehrilerimizin oylarına talibiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Çerçi ve beraberindekiler Ortaköy’de vatandaşlar ile sohbet ederek dertlerini dinledi.
Kaynak: iha