Ercan ÇELİK

İzmir Fuariçi Kültürpark Resim ve Heykel Müzesi'nde 28 Aralık 2017 tarihinde düzenlenen kokteyl ile açılışı yapılan sergide toplam 37 eser sergileniyor. 
Tuval Üzerine Yağlı Boya (TÜYB) ve sulu boya çalışmalarından oluşan 37 eser, ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı. 

TİRE'DEKİ SERGİ 22 OCAK'TA
Sergiyle ilgili HaberTire Gazetesi'ne konuşan genç ressam, "Soyutlamalarımda kullandığım figüratiflerde edebi hikaye ve efsanelerden ilham alıyorum. Resim benim için edebiyat kadar değerli bir şölendir. Resimlerimde anlatım türlerinden ilham almayı seviyorum. Gerçekleştirdiğimiz 6 karma sergi sonrası ilk kişisel sergimi gerçekleştirdiğim için heyecanlı ve mutluyum. Buradaki sergim, 9 Ocak'ta sona eriyor. 22 Ocak 2017 tarihinde de Tire'de tarihi Bedesten'de sergi açacağım. Tüm Tireli sanatseverleri bekliyorum." dedi.

ESRA ÇAKMAK KİMDİR?
1989 yılında Bandırma'da dünyaya gelen Esra Çakmak, ilk ve ortaöğrenimini İzmir Tire'de tamamladı. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. 
Üniversite eğitiminin ardından güzel sanatlar alanında aldığı eğitimlerle karakalem ve soyut resim üzerine yoğunlaşan Çakmak, karakalem, desen ve çizim teknikleri konusunda İstanbul'da özel dersler verdi. 
 

Editör: Haber Merkezi