Ercan ÇELİK

Yalan Attım isimli şarkısıyla ünü Tire’den çıkıp Türkiye çapına yayılan Müzisyen Tireli Ahmet, bu şarkının ardından çıkardığı birçok şarkısıyla yine ülke çapında başarılara imza attı. Şimdi de Tireli yazar Mehmet Kemal Erdoğan, kaleme aldığı “Son Kelebek” isimli 3 ciltlik kitaptaki ana karakter olarak Tireli Ahmet’i işledi.

 

ERDOĞAN, HABERTİRE’YE KONUŞTU

“Son Kelebek” isimli kitabın yazarı Mehmet Kemal Erdoğan, HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Her zaman aklımdan geçiriyordum. Roman bir gencimizin müzik yaşamını ele almak. Bu kitapları yazma fikri çıktı. Roman kardeşlerimizin birçoğu müzisyendir. Bu kitaplarda konu bir müzisyenin etrafında dönsün istedim. Bu esnada Tireli Ahmet ile tanışmıştık. Ahmet’i de tanıdım ve çok sevdim. Kitabın düşüncesi özetle bu şekilde çıktı.” Dedi.

 

TİRELİ AHMET: “BENİM İÇİN ONUR”

Kitapla ilgili yorumunu HaberTire Gazetesi’yle paylaşan Tireli Ahmet, “Müzik alanında çocukluğumdan bu yana verdiğim çabalar, geçtiğimiz yıllarda çıkardığım “Yalan Attım” şarkısıyla karşılık buldu ve Türkiye çapında tanınmamı sağladı. Sonrasında “Cadılık Yapma”  ve “Canlı Bomba” gibi şarkılarım da ülke çapında dinleyiciyle buluştu. Tüm bunların ardından Tiremizin değerli yazarı Mehmet Kemal Erdoğan gibi kıymetli bir yazarımızın kitabında ismimin geçmesi benim için büyük bir onur. Umarım müziğe gönül vermiş tüm genç kardeşlerim, benim yılmadan, usanmadan çalışarak, bu yolda emek vererek hedefledikleri noktaya ulaşırlar.” Şeklinde konuştu.

 

YENİ ALBÜMÜN MÜJDESİNİ VERDİ

Şarkılarıyla ülke çapında büyük bir üne kavuşan Tireli Ahmet, yeni albümünün de müjdesini verdi. “Hasretin Öldürüyor” isimli yeni albümü için kayıt çalışmalarının sürdüğünü belirtti ve albümün 2016 Haizran ayında piyasada olacağını söyledi.

 

Editör: Haber Merkezi