Dilek AYVALI – TİRE AA

Tire Musiki Derneği Şef Özgür Yükçü yönetiminde Tire Belediyesi Kültür ve Sanat Salonu’nda sunduğu konser ile Tirelilere müzik dolu bir gece yaşattı.

Şarkıların solo ve koro olarak seslendirildiği konserin sunuculuğunu Cumhur Tepecik üstlendi.

İki bölümden oluşan konserde Türk Sanat Müziği’nin en güzel eserlerinden oluşturulan repertuara yer verildi. Konserin saz heyetinde dernekte eğitim alan saz sanatçıları ile dernek yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Konserin sonunda Şef Özgür Yükçüye Tire Musiki Derneği Kurucularından Ergün Temiztaş çiçek takdim ederek bir teşekkür konuşması yaptı. Temiztaş, “Çok renkli bir akşam yaşattılar. Bu bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bileklerine kuvvet, müzik zevklerinin daha ileride olmasını diliyorum. İyi bir sunum var. Yeni programları sabırsızlıkla bekleyeceğim” dedi.

Konser sonrası bir açıklama yapan Tire Musiki Derneği Başkanı Özgür Yükçü, “Tire Musiki Derneği 1988 yılında kurulan bir dernek. Ben çocuk yaşlarda katıldım. İlk müzik eğitimimi burada aldım. Şimdi ise bu koronun yaklaşık 5 yıldır şefliğini ve derneğimizin de başkanlığını yapıyorum. Koro çalışmalarının yanı sıra enstrüman kurslarımız da var. Tamamen kendi sazlarımızla bir konser gerçekleştirdik. Konserimize katılan dostlarımıza, koro ve saz arkadaşlarım adına gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

2018 yılında 40. Yılını kutlayacak olan Tire Musiki Derneği’nin yeni dönem çalışmalarının eylül ayında başlayacağı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi