Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Kaymakamlığın yeni logosuna emek verip hazırlayan ve kurumsal kimliğe değerli katkılar sunan Ahi Evran Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Makina Teknolojileri Öğretmeni Murat Balcı'yı makamında kabul etti. Kabulde Balcı'ya teşekkür eden Kaymakam Tanrıseven kendisini Başarı Belgesi ile taltif etti. 


 
TİRE KAYMAKAMLIĞI LOGOSU NELERİ SEMBOLİZE EDİYOR? 
Hazırlamış olduğu logo çalışmasında Murat Balcı; Tire'ye özgü bir çok motifi kullandı. Tire'nin Efesi, urganı, inciri, zeytini, sütü, keçesi, lalesi, camileri, şiş köftesi gibi asli unsurlarının yanında Atatürk’ün üste, ay yıldızımızın merkeze alınarak orta parkın ön plana çıktığı çalışmada sekiz yolun orta parka açılması sembolize edildi. Kaymakamlık Logosu, Türk ve İslam tarihinde önemli yeri bulunan, Selçuklu ve Osmanlı’nın sekiz köşeli yıldızı olan Rub El Hizb ile bütünleştirildi. 
 


KAYMAKAM TANRISEVEN: '' KURUMSAL KİMLİĞİMİZE GEÇMİŞİMİZİ VE BUGÜNÜMÜZÜ NAKŞETTİK”
Tire Kaymakamlığı Logosunun uzun ve titiz bir çalışma sonucu ortaya çıktığını belirten Kaymakam Tanrıseven, emeği geçen Murat Balcı'ya teşekkür etti. Tanrıseven şunları söyledi:  
“Tire Kaymakamlığının logosunda hem geçmiş var, hem Cumhuriyetimizin ve bugünkü Tire’nin değerleri var. Selçuklu ve Osmanlı’nın önemli kentlerinden biri olan Tire’nin tarihinde yer alan objeleri, Atatürk ve şanlı bayrağımızı yerel değerlerimiz ile bütünleştirdik.” 
 


KAYMAKAMLIK LOGOSU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI 
Tire Kaymakamlığı ve kamu kurumları tarafından kullanılmaya başlanan Kaymakamlık logosu, vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı.

Editör: Haber Merkezi