Son zamanlarda yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Rümeysa, yepyeni bir şarkıya daha imza attı. Sözü ve müziği Rümeysa’ya ait, aranjesini ise Emirhan Cengiz’in yaptığı ‘Aşkın Mağdurları’ tüm dijital platformlarda yerini aldı.

RÜMEYSA KİMDİR?

19 Nisan 1986 yılında İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde doğdu. İlk ve ortaöğrenimi İzmir’de tamamladıktan sonra Gazı Üniversitesi teknoloji ve tasarım öğretmenliğini kazandı. Bu süreçte Ankara TRT Gençlik Korusu ve Kültür Bakanlığı Gençlik Korosu sınavlarını kazandı. Bu devlet korolarında 4 yıl boyunca Klasik Türk Müziği repertuarı, nazariyat dersi aldı. Müzik eğitmenliği, koro şefliği yapmaya hak kazandı. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri’nde yüksek lisans yaptı.

2011 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla Sezen Aksu’nun dikkatini çekti ve yaklaşık 5 yıl boyunca stüdyo ve sahne çalışmalarında Sezen Aksu’nun vokalliğini yaptı.

2016 yılında sözü bestesi Sezen Aksu’ya ait ‘Yansın İstanbul’ adlı ilk çalışmasını dinleyenleriyle buluşturdu. 2020 yılında sözü ve müziği kendine ait olan ‘Dünya Telaşı’ adlı single’nı yayımladı.

Şimdi de sözü ve müziği yine Rümeysa’ya  ait olan Aranjesini Emirhan Cengiz’in yaptığı ‘Aşkın Mağdurları’ adlı şarkısını dinleyenlerle buluşturuyor.

(Youtube’da yayınlanan klibi izleyip, beğenerek destek olabilirsiniz)

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ >>

Editör: Haber Merkezi