Fourjuly.net’in düzenlediği Tire’den Kapadokya’ya tur için geri sayım devam ederken, firmadan yapılan açıklamada tur ücretinin kişi başı 260 liraya çekildiği belirtildi.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’den, Türkiye’nin çeşitli yerlerine kültür turları düzenleyen Fourjuly.net, Kapadokya turuna hazırlanıyor. Bu kültür ve eğlence gezisine katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 30 Mart 2015. Tur firması Fourjuly.net, Ürgüp’ün en seçkin otellerinden olan 5 yıldızlı Perissia Otel ile anlaştıklarını duyurdu. Konaklamaya açık büfe akşam yemeği ve açık büfe kahvaltı da dahil.

15 Mayıs 2015 tarihinden Tire’den çıkacak olan kafile, Kapadokya Turu kapsamında, önce Nevşehir’e gidecek. Burada özel rehberler eşliğinde yapılacak gezinin ardından Mevlana’nın şehri Konya’ya gidilecek ve gezilecek.

Tur kapsamında Göreme Açık Hava Müzesi, Üç Güzeller, Ürgüp, Asmalı Konak, Avanos, Kaymaklı Yer Altı Şehri, Paşa Bağları, Orta Hisar, Uç Hisar ve Çavuşin gibi bölgenin güzellikleri rehberler refakatinde gezilecek. Kişi başı sadece 260 lira olan tur ücretine çevre geziler, seyahat sigortası, konaklama, rehberlik ve otobüs içi ikramlar da dahil.

Tirelilerin şimdiden yoğun ilgi gösterdiği Kapadokya turu için son başvuru tarihi 31 Mart 2015. Bu tarihe kadar Yıldız Meydanı’nda bulunan Fourjuly.net irtibat bürosuna gidebilir ya da 0 232 500 51 44 – 0 545 842 74 49 numaralı telefonlardan başvurunuzu yapabilirsiniz.

Turla ilgili Fourjuly.net’ten yapılan açıklamada, Kapadokya turunun sonrasında, Tire’den birçok kültür turu düzenleneceği ve düzenlenecek turların, Tirelilerin istekleri doğrultusunda olacağı belirtildi. 

Editör: Haber Merkezi