Çocuk kitaplarıyla tanınan Tireli usta yazar Mehmet Kemal Erdoğan’ın büyükler için yazdığı ilk romanı Hicran-ı Aşk raflardaki yerini aldı.



Kaleme aldığı fantastik kitaplarla, çocukların kahramanı olan Mehmet Kemal Erdoğan, son çalışması “Hicran-ı Aşk” adlı romanı ile bu kez büyüklerin dünyasına adım attı. İzmir İkiçeşmelik’te geçen gerçek bir hikayeden kaleme alınan Hicran- Aşk, Şubat ayında Peon yayınlarından piyasaya çıktı. Okuyucusuyla buluşan roman, edebiyat çevrelerinde ise beğeni topladı. Kitabı 4 yıl önce Maliye’de memur olarak çalışırken yazmaya başladığını ifade eden Mehmet Kemal Erdoğan, “Dillere destan güzelliği ile kötü yola düşmüş, alımlı bir kadın olan Hicran’ın, çocuğuna kavuşmak için verdiği mücadeleyi ve çevresinde ona vurulan erkeklerinin öyküsünü anlatan roman, kitapseverlerin bir solukta okuyacağı çok zevkli bir çalışma oldu. Ses getiren romanın beyaz perdeye aktarılması için bazı yapımcılarla görüşmeye başladık” dedi.





ÇOCUKLARIN KAHRAMANI 
Roman ve öykülerinin dışında sanılanın aksine edebiyat dünyasına “ışığın içindeyim” adlı şiir kitabıyla adım atan Erdoğan, kaleme aldığı “fantastik” roman ve öykülerle çocukların renkli dünyasında kendine yer edinmeyi başarmış bir isim. Tireli yazarın, “Yıldız Yürümesi”, “Burcu’nun Öyküleri”, “Prenses Mira’nın Gizemi”, “Yol Arkadaşım”, “Ana Tanrıça”, “Araf’ın Atlıları”, “Şeker Palyaço, “Su Perisi”, “Küçük Kahraman”, “Püsküllü”, “Dedektif Karaburun”, “Babam Çıldırdı“, “Annem Çıldırdı “Uzaylı Arkadaşım” ve “Kelebekler Prensi” ile “Balık Yemi Pina” gibi yayınlanmış toplam 18 eserleri bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi