TED İzmir Koleji, “Geri Dönüşüm Günleri” kapsamında topladığı kullanılmayan eşyaları, 5-7 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği etkinlikte bağış, takas veya satış yaparak Meşale Burs Fonuna kaynak oluşturacak. Kolejin fuaye alanında gerçekleştirilecek etkinlikte, takas ya da satışı olmayan ürünler de kardeş okul ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Hikaye ve yardımcı kaynak ile test kitapları ise “2 getir 1 götür” yöntemiyle takas edilecek.

TED İzmir Koleji, kaynakların tahribi ve tükenmesine karşı, duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla Geri Dönüşüm Günlerini başlattı. Proje kapsamında toplanan kullanılmayan eşyalar; bağış, takas ya da satış yoluyla değerlendirilerek, TED Kolejleri’nin tam eğitim bursu programı Meşale Burs Fonuna aktarılacak. Takas ya da satışı olmayan ürünler de kardeş okul ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Hikaye ve yardımcı kaynak ile test kitapları ise “2 getir 1 götür” yöntemiyle takas edilecek.

Öğrenci Birlikleri ve Okul Aile Birliği’nin desteği ile hayata geçirilen proje kapsamında toplanan; kullanılabilir durumdaki giysi, ayakkabı, oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemeleri gibi eşyaların satışı için etkinlik, 5 Haziran-7 Haziran tarihleri arasında TED İzmir Koleji Fuaiye alanında düzenlenecek.
Kaynak: iha