BARIŞ .... İNADINA BARIŞ....  İLLAKİ BARIŞ
Öncelikle Hayatını kaybeden ve Barış isterken en vicdansız savaş tarzı Terör kurbanı olanlara Rahmet ailelerine sabırlar diliyorum.
Ulusun yaşamı tehlike ile karşı karşıya kalmadıkça, savaş bir cinayettir.
Yurtta sulh, cihanda sulh. Gazi M.Kemal ATATÜRK' ümüzün sözleri ile devam etmek istiyorum.
Bu durumu var eden sebepleri görememeleri beni uyutmuyor. Barış derken , barış istiyoruz derken  bunlardan beslenenler  siyasi araç edinenlere lanet olsun.
Barış istemek öncelikle samimiyetten geçer. Gerçekçilikten geçer. Yalandan barış istemekle barış olmaz.
Kirli emelleri olanların barış istemeleri doğru değildir. 
Gizli alkış tutup sevinenlere, bakın ben varsan terör olmaz diyenlere , kana susayanlara  ve kanla beslenenlere lanet olsun.
Bir insan hayatının  bu derece lüzumsuz gören  , hiçe sayan kendi çıkarları doğrultusunda siyasi rant edenlere lanet olsun.
Bu terör cinayetleri  , yüreklilik değil korkaklıklarının eseridir. Kim yaptı yor kim tetikliyor kim alet oluyorsa.
Bu katliamın sonunda yürüyüşler , mitinler , tepkiler yapılıyor. Elbette demokrasinin gereği yapılacaktır. fakat bazı sivil toplum kuruluşları Bu ulusun  , bu devletin maaşıyla geçiniyor  bu vatanın bayrağına taşımaya tenezzül etmiyor. Bizlerde onları lanetliyoruz. Canlar gidiyor Türk ulusunda Kürdistan bayrağı ile cenazeler kaldırılıyor. Bunun adına barış bunun adına birlik bunun adına beraberlik deniliyor.
Bütün savaşları, kargaşalıkları mücadeleden  barıştan korkanlar  başlatır. Üretmeyecek  kadar korkak olan, bu yüzden de kendileri adına dövüşmek için dünyanın gençlerini cepheye süren hırsızlar çıkarır.
Ülkemde onlarca kişi öldürüyor , yas ilan ediliyor. Ama çıkarcılar durmuyor , çıkarları için  hala oyunlarını oynuyorlar.
Umutları kırılmış, yarını endişeyle bekleyen, yaşama sevincini unutan bir toplum bir ulus olmak istemiyoruz.
Barış için  binlerce türküler bestelenmiş, şiirler yazılmış , sözler söylenilmiş. Biz her şekilde olursa olsun  birlikte yaşamayı  ısrarla devam edeceğiz. Barış kazanacak, Türkiye kazanacak! Kazanmalıda. Mücadelemiz barış için , insanlık için .
Tek vatan , Tek bayrak , Tek  Ulus.  Türkiye , Türk Bayrağı Ay yıldızlı  Al bayrak  ve Türk milleti.
Ne mutlu Türküm Diyene.