Tire Nüfus Dairesi’ni yeni müdürü Süleyman Tabakoğlu, göreve başladı. Hasan Kalaycı’dan boşalan görevi teslim alan Tabakoğlu’nun Tireli olduğu öğrenildi.


Ergün ÇELİK




Nüfus Dairelerinde ilk kez bu yıl yapılan müdür rotasyonları ile İzmir ilindeki 20 ilçenin müdürleri yer değiştirdi. İl içi rotasyon tayinlerinin gerçekleştiği ilçelerden biri de Tire oldu. 20 yıl Tire’de görev yapan Hasan Kalaycı, Kiraz ilçesine atanmış. Yerine Selçuk ilçesinde görev yapan Süleyman Tabakoğlu’da Tire’ye atanmıştı.





 Aslen Tireli olan Tabakoğlu, 55 yaşında Kahrat doğumlu. Evli ve iki çocuk babası olan Tabakoğlu, Gökçen Belediyesi’nde başladığı, daha sonra nüfus dairesine geçerek devam ettirdiği devlet memurluğu görevini 31 yıldır sürdürmekte. Gökçen’den sonra Tire Nüfus Dairesi’nde memur olarak devam eden ve sonra burada bir süre şeflik görevinde de bulunan Tabakoğlu daha sonra Gökçeada Nüfus Dairesine, müdür olarak atandı ve orada 2 yıl görev yaptı. Sonra yeniden İzmir’e geri dönen Tabakoğlu, 4,5 yıl Beydağ ilçesinde müdürlük yaptıktan sonra Selçuk ilçesine müdür olarak atandı. Selçuk’tan sonra yine başa dönen ve ilk çalıştığı yer olan memleketine geri dönen Tabakoğlu, memleketi Tire’ye yeniden dönmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti. Tire’de görevini sürdürdükten sonra memuriyet hayatını burada noktalamayı ve emekli olmayı amaçlayan Tabakoğlu, Tire Nüfus Dairesi olarak halka en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi