Ercan ÇELİK

Uzaylılar, gemiden yaptıkları Türkçe anonsla gece bekçisini tehdit etti. İlginç olay, İzmir’in Tire ilçesi Akkoyunlu mevkiinde yaşandı. Hayatını gece bekçiliği yaparak kazanan evli ve iki çocuk babası Gani Çakır (51), el feneriyle iletişim kurduğu uzaylı varlıklar tarafından gemiden yapılan Türkçe anonsla tehdit edildiğini öne sürdü. Bugüne kadar uzaylıların varlığına hiç inanmayan Çakır, şiddetli yağmurun yağdığı 20 Şubat Cumartesi gece saat 02.00 sıralarında yaşadığı ilginç deneyimden sonra çok korktuğunu ve ancak olaydan 2 gün sonra uzaylıların indiği tarlaya gidip, onların bıraktığı izleri aradığını ifade etti.

 

UFO GÖZLEMLERİNDE ARTIŞ VAR

Tire’de son günlerde sıkça yaşanan ilginç UFO (tanımlanamayan gök cisimleri) deneyimlerine bir yenisi daha eklendi. Necdet Taşdelenoğlu (60) ve Salih Özuğurlu (45) adlı vatandaşların şahit oldukları UFO gözlemini “bize kimse inanmaz” diyerek yaklaşık 15 yıl sakladıktan sonra ilçeye araştırma için gelen Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan ile paylaştıkları haberi HaberTire’de yayınlanmasının ardından, “ben de gözlemledim” diyenlerin sayısı hızla arttı.

 

EL FENERİYLE İLETİŞİM KURDU

Gece bekçisi Çakır yaşadığı deneyimi şöyle anlattı. “Her zamanki gibi gece nöbetindeyken, aniden Batı yönünden çevresine ışıklar saçarak uçan bir yuvarlak nesnenin üzerime doğru sessizce yaklaştığını gördüm. İlk önce uçak olduğunu düşündüm. Dikkatlice baktım ama kanadı kuyruğu yoktu. Helikopter büyüklüğünde tepesinde kubbesi olan yuvarlak ve parlak bir cisimdi. Hiç ses çıkarmadan çalışıyordu. Elimdeki el fenerini onlara doğru çevirip, birkaç kere yakıp söndürdüm. Havada, 40-50 metre uzaklıkta asılı duran nesnenin 8-10 kadar penceresinin olduğunu ve içinde 3 varlığın bulunduğunu fark ettim. O kadar korkmuştum ki, elimdeki feneri söndürerek hızla kulübeme kaçtım. Kulübenin ışıklarını kapatarak, bir süre karanlıkta bekledim. Dışarıya çıktığımda tekrar fenerimi bekçilik refleksi ile yakıp söndürmeye başladım. Uçan nesne yine üzerime doğru geldi. Ardından, 100-150 metre uzaklıktaki boş mısır tarlasına doğru yöneldi. Yere 1 metre kadar alçaldı.”

 

BOŞ MISIR TARLASINA İNDİLER

“Uzay gemisinin ışıklı merdivenlerinden metalik renkte parlak kıyafetler içinde 3 varlık tarlaya indi. O kadar şiddetli yağmur yağmasına rağmen yağmurdan hiç etkilenmiyorlardı. 5-10 dakika gemiden uzaklaşmadan tarlanın içinde dolaştılar. Tekrar gemiye binip havalandıktan sonra ise cesaretimi toplayıp, el fenerini yine uzay gemisine doğru yakıp söndürdüm. O esnada hiç beklenmedik bir şey oldu. Metalik bir ses ve bozuk bir Türkçe ile bana uzay gemisinden “ bizimle uğraşma seni yok ederiz” diye anonsla seslendikten sonra gökyüzünde hızla kayboldular. Çok korktum.”

Editör: Haber Merkezi