HaberTire Gazetesi’nin ortaya çıkardığı, “Uzaylılar Gece Bekçisinin Tehdit Etti” haberinden sonra ünü hızla yurt çapına yayılan Çakır, Beyazıt Öztürk’ün Kanal D’de yayınlanan “Beyaz Show” programına konuk olacak. Çakır ile iletişim kuran program yetkilileri, uzaylılarla yaşadığı ilginç teması Cuma günü yayınlanan programa taşıyacak. UFO’lar tarafından, uzay gemisinden yapılan Türkçe anonsla tehdit edildiğini öne süren gece bekçisi Çakır ise programda yaşadığım deneyimi bir kez daha anlatacağım. Gerçekleri herkes bilsin” dedi.

 

İNANMAYANLAR SEYRETSİN

Çakır şöyle devam etti.  “Akkoyunlu mevkiinde, 20 Şubat Cumartesi gece sabaha karşı 02.00 civarında uzaylı varlıklarla yaşadığım temasın üzerinden 1 haftayı aşkın süre geçmesine rağmen etkisinden kurtulamadım. Rüyalarımda, “Geri geleceğiz. Seninle görüşeceğiz” diyorlar. Uzaylıların indiği tarlanın önünden işim gereği her gün geçiyorum. Her defasında içimde çok güçlü bir ürperti duyuyorum. Bana inanan da var, inanmayan da. Rüya gördüğümü söylüyorlar. Böyle bir şey kesinlikle yok. Temas yaşadığım gün Tire’de uzay gemisini görenler olmuş. Bana rüya gördüğümü söylüyorlar. Ben rüya gördüysem, onlarda mı rüya gördü?” şeklinde konuştu.

 

NE OLMUŞTU?

Şiddetli yağmurun yağdığı 20 Şubat Cumartesi gecesi saat 02.00 sıralarında uçan daire ile karşılaştığını iddia eden gece bekçisi Çakır, yaklaşık 50 metre mesafede ışıklar saçarak havada asılı şekilde duran cisme elindeki feneri yakıp söndürmüştü. 8 penceresi bulunan UFO’nun içindeki 3 varlığı gören ve korkup bekçi kulübesine saklanan Çakır, bir süre sonra cesaretini toplayıp, tekrar dışarı çıktığında yine aynı deneyimi yaşamıştı. Çakır’a yaklaşık 100 metre ötedeki boş mısır tarlasına inen parlak elbiseler içindeki uzaylı varlıklar, 5-10 dakika süreyle uzay gemisinin yanında dolaşmıştı. Havalandıktan sonra uzaylılara el feneriyle tekrar selektör yapan Çakır, bu kez hiç umulmayan bir şekilde uzaylı varlıklar tarafından metalik bir ses ve bozuk bir Türkçe ile “bizimle uğraşma seni yok ederiz” şeklinde tehdit edilmişti.

 

Editör: Haber Merkezi