Serkan ÇİÇEK

Kısa bir süre önce kurulmuş olmasına rağmen Tire 'de birçok sosyal proje ve faaliyet yürüten Tire Muhtarlar Derneği, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den sonra İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret ederek Tire’de yapılan çalışmalar ve üretilen tarımsal ürünler hakkında bilgiler verdiler.

Dernek Başkanı Muhtar Berna Kireşci, “Uzun zamandır vali beyi makamında ziyaret etmek, derneğimizden bahsetmek, çalışmalarımızı anlatmak istiyorduk. Muhtarlarımızla birlikte bugün vali beyi ziyaret ettik. İlçemiz hakkında bilgiler verdik. İncirimizden, zeytinyağı ve pamuk üretimimize kadar tiremizi konuştuk. Mahalle halkımızın köylerde yaşayan vatandaşlarımızın selamını ilettik. Sağ olsunlar yoğun mesailerinde bizlere zaman ayırdılar. Vali bey Tire’ye de selam gönderdiler. ” Dedi.  

Hasançavuslar Köyü Muhtarı Hüseyin Çalışkan, Akyurt Köyü Muhtarı Zihni Çetin, Başköy Muhtarı Salih İnmez, Ortaköy Muhtarı Tuncay Oral, ziyarette Dernek Başkanı İpekçiler Mahallesi Muhtarı Berna Kireşci'ye eşlik ettiler.

Editör: Haber Merkezi