İzmir Büyükşehir Belediyesi, camileri bayrama hazırlıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi, camileri bayrama hazırlıyor

Tire’de Kaymakamlık önünde düzenlenen törene İlçe Emniyet Müdürü İsmail Canpolat, Tire Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda polis katıldı. Törende Atatürk Anıtına çelenk sunulurken İstiklal Marşı okunarak saygı duruşunda bulunuldu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise İlçe Emniyet Müdürü İsmail Canpolat yaptı. Canpolat, yaptığı konuşmada şu cümlelere yer verdi;
“Bugün Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve laik cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıldönümünü sizlerle kutlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim.

Teşkilatımızın 178. Kuruluş yıldönümünü ilçemizde de çeşitli etkinliklerle hep birlikte gururla kutlamanın mutluluğunu tadara, bu vesile ile başta cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önde Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, devletimizin ve milletimizin selameti uğruna hayatını feda eden Şehitlerimizi ve depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, emekli ve gazilerimiz ile halen görevleri başında olan mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”
Kaymakamlık önünde sona eren tören asri kabristanlıkta bulunan Şehitlik’te devam etti. Burada ebediyete intikal eden Şehitlerimizin ruhuna dualar okundu.  

Editör: Haber Merkezi