Ercan ÇELİK

Tire Esnaf ve Sanatkarlar Odası 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı, oda binasındaki etkinlik salonunda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Ümit Ünalmış ve Bahri İşer’in yarıştığı kongreye Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Tire’deki oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurul toplantısında faaliyet raporu okundu, konuşmalar yapıldı.

Divan kurulu, her iki listedeki başkan ve yönetim kurulu adaylarını sahneye davet ederek tanıttı.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, açılış konuşmasında, genel kurulun hayırlı olmasını diledi.

Tire Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına aday olan Bahri İşer, oylama öncesi yaptığı konuşmada, vaatlerini sıraladı ve ekibini tanıttı.

Geçmiş dönemdeki faaliyetlerini aktaran Ümit Ünalmış ise konuşmasında, gelecekte yapılacak faaliyetlerden bahsetti.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Gün boyu süren oylamada toplam 863 oy kullanıldı. 856 geçerli oyun 601’ini Ümit Ünalmış alırken, 255’ini Bahri İşer aldı.

Centilmence geçen genel kurul sonucunda yeniden başkan seçilen Ümit Ünalmış, birlik beraberlik mesajı verirken, Bahri İşer de yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi ve başkanı tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi