Gediz Elektrik A.Ş.nin yaptığı duyuruya göre 7 Aralık 2014 Pazar günü (yarın) Tire’nin birçok yerinde planlı elektrik kesintisi yapılacak.

 

Ercan ÇELİK

 

Gediz Elektrik Dağıtım firmasının tesis çalışması ve elektrik kablolarının bazı yerlerde, yer altına alınması amacıyla yoğun olarak çalıştığı Tire’de, bu Pazar günü de birçok mahallede elektrik kesintisi yapılacak.

Elektrik kesintisi günün belirli saatlerinde, belirli bölgelerde yapılacak olup, çalışmanın bitirilmesinin ardından tekrar elektrik verilecek.

Elektrik kesintisi yapılacak bölgeler ve saatler ise şu şekilde;

Saat 8:30 ile 16:00 arasında

Gümüşpala, Balcı, Akyol Caddeleri, Kara Efe, Kiraz, Çınar, Hafize Hatun, Gelin, Ketenköprü, Papuccular Sokaklar, Ekmekçi Ali Sokağın bir bölümü,  Hasan İşlek  Parkı, Yıldız Meydanı civarları ile Akyol Çıkmazı’nda elektrik kesintisi yapılacak.

 

Saat 09:00 ile 10:00 arasında

İbnimelek, Tahtakale Caddeleri, Aydınoğlu Caddesinin Bir Bölümü, Portakal Pazarı Ve Civarı, Gümüşpala Caddesi Batısı, Atatürk Caddesi, Bakır Han Caddesi, Gön Pazarı, Hasır Pazarı, Pabuccular, Yahşibey, Akkup, Yeşil İmaret, Pamuk Pazarı, Mektep Sokaklar İle Karanlık Çarşı Sokak Bir Bölümü Ve Cumhuriyet Okulu Tarafında elektrik kesintisi yapılacak.

 

Saat 10:00 ile 11:00 arasında

Lütfipaşa, Belediye Hanı, Enstitü, Fevzi Paşa, Bakır Hanı Caddeleri, Akyol Caddesinin Bir Bölümü, Meyve Çarşısı, Çit Pazarı, Soğan Pazarı, Kendir Pazarı, Paşa Cami Geçidi Sokaklar Ve Civarında elektrik kesintisi yapılacak.

 

Saat 11:00 ile 12:00 arasında

Ortaokul, Lise, Ziya Gökalp Caddeleri, Cumhuriyet Meydanı Ve Civarında elektrik kesintisi yapılacak.

 

Saat 13:00 ile 14:00 arasında

Atatürk, Cumhuriyet, Aydınoğlu, Enstitü Caddeleri, Cumhuriyet Meydanı İle Eski Belediye Binası Civarında elektrik kesintisi yapılacak.

 

Editör: Haber Merkezi