Kaymakam Tanrıseven, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaş buluşmasına Tireliler büyük ilgi gösterdi. Toplantıda, Tire merkez ve kırsalında oturan vatandaşlar, eğitimden barınmaya, altyapı hizmetlerinden sosyal yardımlara değin çeşitli sorunlarını dile getirerek, Tanrıseven’den destek istedi.
    
 

“ÖRNEK ÇALIŞMA”

Kaymakam Tanrıseven’in vatandaşla buluşma toplantısına katılan emekli öğretmen Tevfik Rüştü Başaran “Sayın Kaymakamım Sizi takdir ediyorum. Burada her vatandaşı ilgiyle dinleyerek sorunlarına çözüm getiriyorsunuz. Allah muvaffak etsin” diye konuştu.
    Kaymakam Tanrıseven de emekli öğretmene teşekkür ederek, “Amacımız vatandaşımızın sorunlarına çözüm üretmek, dertlerine derman olmak” şeklinde konuştu.
    
“SİZİNLE RESİM ÇEKTİREBİLİR MİYİM?”

Vatandaş buluşmasına engelli kızıyla katılan Kamile Solmaz Taylak adlı vatandaş “Kızım, çarşıya çıktığımızda bir şeyler istiyor, alamıyorum” deyince Kaymakam Tanrıseven, “Kızımızın ihtiyaçlarını alın, biz öderiz” diye konuştu.

Kaymakam Tanrıseven’in sözlerine bir hayli sevinen Nazlı Taylak, Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ederek, “Sizinle fotoğraf çektirebilir miyim” diye sordu. Tanrıseven, engelli kızın isteğini kırmayarak birlikte fotoğraf çektirdi.

GÖNÜL ELÇİLERİ GÖNÜL ALMAYA DEVAM EDİYOR
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven, Gönül Elçileri ile birlikte kırsal mahallelerde ihtiyaç sahibi öğrencilere desteğe devam ediyor.
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in girişimleri ile LC Waikiki firmasının sponsorluğunda Tire çapında okuyan öğrencilere 992 adet giysi yardımında bulunuldu. 
Kırsal mahallelerdeki Yeniçiftlik ve Eskioba ilkokul ve ortaokul öğrencilerini ziyaret eden Ceylan Tanrıseven ile Gönül Elçilerini öğrenciler çiçeklerle karşıladı. 
Son derece sıcak ve samimi görüntülerin yaşandığı ziyaretlerde öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Öğrencilere hediyelerini tek tek veren, anne sıcaklığında çocuklara sarılan ve onlarla sohbet eden Tanrıseven ve Gönül Elçileri öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.
Ziyaretlerde Gönül Elçilerine Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin, Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Kuş ve diğer yetkililer eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi