10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Tire’de görev yapan gazete, ajans ve medya temsilcileriyle bir araya gelen Tire Ticaret Odası, gazetecilerin gününü kutladı.

Tire Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Tire’deki medya temsilcileri, Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, Meclis Başkanı Agah Yalgın ve Genel Sekreter Olcay Taşlı katıldı.

DELİKANLI: “GAZETECİLİK ZOR BİR MESLEK”

Toplantıda basın mensuplarına yönelik bir konuşma yapan Başkan Delikanlı, “Gazetecilik zor bir meslek. Bizlerin tüm gelişmelerden haberdar olmamızı sağlıyorsunuz. Yeri geliyor bizim sesimiz oluyorsunuz. Bu zorlu meslekte faaliyet gösteren tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü gönülden kutluyoruz.” Dedi.

OLCAY TAŞLI, FAALİYETLERLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Basın mensuplarına Tire Ticaret Odası’nın faaliyetlerinden bahseden Genel Sekreter Olcay Taşlı, “Tire Ticaret Odası olarak ‘Marka Şehir Tire’ sloganından hareketle, ilçemizin değerlerini markalaştırma ve katma değeri yüksek ürünler üretilip pazarlanması sürecinde sanayi ve iş dünyamızın yanındayız. Faaliyetlerimizi bu yönde sürdürüyoruz. Son olarak Tire’ye özgü ürünlerden biri olan beledi dokuma için coğrafi işaretimizi aldık. Amacımız coğrafi işaret belgesini alıp duvara asmak değil, bu marka değeriyle Tire’de üretimi teşvik etmek ve üretilen ürünlerin pazarlanmasını sağlamak. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Aynı şekilde Tire Şiş Köfte için de coğrafi işaret sürecimiz devam ediyor.” Dedi.

TİRE BASININDAN TAM NOT

Tireli basın mensupları, Tire Ticaret Odası’nın faaliyetlerini, özellikle coğrafi işaret alınması konusundaki çabalarını takdir ettiklerini belirterek, bu süreçte odanın yanında yer alacaklarını söylediler.

Sohbet havasında geçen toplantının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Delikanlı ve Meclis Başkanı Yalgın, basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çekildiler.

Editör: Haber Merkezi