İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk’ü makamında ağırladı. Ziyarete Tire Süt Kooperatifi Genel Müdür Yardımcısı Figen Özen Akbağ da katıldı.
Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay’ın da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e eşlik ettiği toplantıda, Tire Süt Kooperatifi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam edileceği söylendi.
Mevcut projelerden Süt Kuzusu Projesi ile ilgili de görüşmeler sağlanırken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Tire Süt Kooperatifi için elimizden gelen her şeyi yapacağız kırsalda yaşayan İzmirlilerimizi kırsalda rahat ettireceğiz onların üretimlerinin devam etmesi mevcut ekonomide bizlerin en büyük desteğidir.” dedi.
Tire Süt Kooperatifinin büyük bir marka olduğunu ve İzmir’imizin bu markasına İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak desteklerine devam edeceğini aktardı.
Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk, İzmir Büyükşehir Başkanı Soyer’e “23 Mart’ta seçim kazanarak devir aldığımız bu bayrağı sizin de destekleriniz ile daha ileriye taşıyacağız” dedi.
Görüşmenin sonunda dörtlü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in makamında hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 

Editör: Haber Merkezi