Haftanın üç günü üç koldan köy programları yapan Tire Müftülüğü, köyleri ziyaret ederek Ramazan ayının manevi iklimini köy halkı ile yaşıyor. İlçe Müftüsü Abdullah Kır öncülüğünde başlayan uygulamada ilçe vaizleri ile birlikte ilçe merkezi ve kırsalda cami ziyaretleri yaparak cami cemaati ve vatandaşlarla sohbet ettiler.

Geçtiğimiz gün Tire Müftüsü Abdullah Kır, ilçe vaizleri İlhami Akbulut ve Hüseyin Alınmaz ile birlikte Büyükkemerdere, Küçükkemerdere ve Büyükkömürcü Mahallelerine bir program düzenledi. Büyükemerdere köyünde vatandaşlarla buluşan Tire Müftüsü Abdullah Kır, mahalle camisinde vatandaşlara vaaz verip teravih namazı kıldırdı. Namazın ardından teravih namazı kılmaya gelen çocuklara kitap hediye eden Müftü Kır, onlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

Ramazan programları ile ilgili konuşan Tire Müftüsü Abdullah Kır; "Ramazan ayını iklimine uygun olarak yaşamak için Tire Müftülüğü olarak merkez ve kırsal mahallelerde programlar düzenledik. 3 ekip halinde camilere giderek burada vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Ramazan ayında çocuklarımıza da özel ilgi gösteriyoruz. Camiye gelen yavrularımıza hediyeler veriyoruz. Bu vesile ile tüm Tireli hemşerilerimizin yaklaşan kadir gecesini ve Ramazan ayını tebrik ediyorum." Dedi.

Editör: Haber Merkezi