Kişisel Gelişim Kapsamında İş Hayatında İletişim Kursu
    İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven her birim ile eş güdümlü olarak eğitimin ve gelişmenin önemine vurgu yapmış ve bu konuda seferberlik başlatmıştı. Bu seferberliğin bir sonucu olarak da personel odaklı eğitim faaliyetleri planlanmış ve hayata geçirilmişti.

Kaymakam Tanrıseven: “Bütün Çabamız Daha İyi Hizmet”

 Konu ile ilgili olarak konuşan Kaymakam Tanrıseven, İş hayatındaki etkileşimin iletişimden geçtiğini vurguladı. Etkili iletişimin de profesyonellik gerektirdiğini ve metodik bir bilinçle yapılmasının çok önemli olduğunu sözlerine ekledi. 
    Devleti temsil noktasındaki her kurum ve bu kurumlarda görevli tüm personelin donanımlı olması gerektiğini söyleyen Kaymakam Tanrıseven bu noktada ''Bütün çabamız, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek. Bunun için de kamu personeli, donanımlı olmalı. Memurlar,  iletişim araçlarını optimum düzeyde kullanabilmeli, iletişim metotlarına hakim olmalı ve vatandaşlarımıza güler yüzle hizmet üretebilmelidir'' dedi.
Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür vekili Naile Özkürkçüler, almış oldukları hizmetiçi eğitimlerin hem vatandaşlara sunulan hizmet kalitesine doğrudan etki yapacağını; hem de iş hayatında etkili iletişim ile daha verimli çalışma imkanları yaratma konusunda aşama kaydedeceklerini belirtti. Özkürkçüler, eğitim faaliyetlerin çeşitlendirilerek devam edeceğini de sözlerine ekledi.
 

Editör: Haber Merkezi