Kurtuluş İlkokulu Müdürü Murat Aktakka, Müdür Yard. Cafer Tosun ve Sınıf Öğretmeni Şükran Terzioğlu nezaretinde Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyarete gelen Cemal Yiğit; derslerinde oldukça başarılı olduğunu ve gelecekte Doktor olmak istediğini söyledi. Kaymakam Tanrıseven’in ''Neden doktor olmak istiyorsun'' sorusuna Yiğit,  ‘’İnsanları tedavi etmek hoşuma gidiyor’’ dedi. Kaymakam Tanrıseven de amaca ulaşmak için çok çalışmak gerektiğine vurgu yaptı.

Sıcak samimi bir ortamda geçen sohbette Cemal  Yiğit Kaymakam Tanrıseven’den Okul civarındaki trafik sorunlarına çözüm istedi. Tanrıseven bu konuda stadyumun yakın gelecekte taşınmasıyla bu sorunun büyük ölçüde rahatlayacağını ifade etti.

Tanrıseven Kaymakamlık makamını devralan Cemal Yiğit’e yetki ve sorumlulukları hakkında bilgi vererek hem okul olarak hem de bireysel olarak daha da başarılı olabilmeleri için tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Tanrıseven, 23 Nisan Kaymakamı Cemal Yiğit’e hediyelerini vererek teşekkür etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi