Daha önce Salı Pazarını ziyaret eden, tarlada çalışan mevsimlik işçilerin sorunlarını yerinde ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, bu kez de Sanayi Esnafının yanındaydı. 
Kaymakam Tanrıseven, mevcut durumu yerinde görmek, varsa sorunları ilk ağızdan öğrenmek için sanayi sitesini ziyaret ettiğini belirterek,  "Kaymakamlık olarak, çalışan ve üreten vatandaşlarımızın daima yanındayız" dedi. 
Ziyarete S. S. Tire Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hızlan da eşlik etti. Kaymakam Tanrıseven'in ziyaret ettiği Nafiz ve İrfan Kükler isimli tarım makinesi üreticisi kardeşler “Bizler burada ürettiğimiz ürünleri sadece Tire’ye değil diğer illere hatta yurt dışına satıyoruz. Kaymakamımızı işyerimizde gördüğümüze hem şaşırdık hem de varlığınızdan güç aldık” dediler.


Bir araca LPG montajı yapan genç ustalardan Ali Öter sadece ilçemize değil çevre ilçelere de hizmet verdiklerini söyledi.
Mobilya imalatçısı Kadir Pek, Kaymakam Tanrıseven'e bilgi vererek, ürettikleri ürünlerin civar il ve ilçelere de dağıtıldığını belirtti. 


"KAYMAKAM MI? GERÇEKTEN Mİ KAYMAKAM?"
Kaymakam Tanrıseven'in Sanayi Sitesi esnafına yaptığı sürpriz ziyarette ilginç diyaloglar da yaşandı. Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Hızlan'ın Kaymakam Tanrıseven'i tanıttığı Nafiz ve İrfan Kükler isimli tarım makinesi üreticisi kardeşlerden Nafiz Kükler "Kaymakam mı? Gerçekten mi Kaymakam?" sözleri geziye damgasını vurdu. Dr. Hasan Tanrıseven'in "Neden şaşırdınız" sorusuna sanayi esnafı, "En alt düzeyde yetkililer bile bizi sormazken, İlçe Kaymakamının bizi ziyaret ermesine şaşırdım  çok memnun oldum. Teşekkür ederim" karşılığını verdi. 

"ÜLKEMİZE KATKI SUNUYORSUNUZ"
Kaymakam Tanrıseven, ziyaret ettiği esnaflara, "Çalışmak üretmek hem sizlere hem Ülke ekonomisine katkı sağlar. Sizler çalıştıkça bizler de sanayi esnafımızı her konuda desteklemeye devam edeceğiz" dedi. 

Editör: Haber Merkezi