Ercan ÇELİK

Tire’de faaliyete başlayan ve kısa sürede çok iyi bir ilerleme kaydeden S.S. Tire Dağ Ürünleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, sadece üreticinin ürününe değer kazandırmakla kalmıyor, üretim ve köy yollarının yapılması noktasında da İzmir Büyükşehir Belediyesi ile sürekli temasta bulunuyor.

CHP’li Eski İl Yöneticisi ve Tire Dağ Ürünleri Kooperatifi’nin  Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Özen, yaptığı açıklamada kooperatif alanındaki 21 köye parke çalışması başlatıldığını ve bu köylerde asfalt sathı kaplamalarının Temmuz ayı öncesinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

Özen açıklamasında şu ifadelerde bulundu; “ Teşekkürler büyükşehir... S.S.Tire Dağ Ürünleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizin bölgesindeki 21 köyümüze yönelik parke çalışmaları dışında aşağıda belirttiğimiz köylerimizin  asfalt sathi kaplamaları temmuz ayı öncesine kadar tamamlanacaktır. Köylerimiz adına sevgiyle teşekkürlerimizi sunuyoruz. Somak- Dündarlı  8,5 km., Yamandere 7,5 km,  Küçükburun 10 km., Çeriközü 7,5 km.,  Dibekçi 12,5 km.,  Büyükkemerdere 5, km.,  B.kömürcü-K.kömürcü 15 km.,  Dağdere  12 km.,  Dallık 7,8 km, Küçükkemerdere 1,2 km.,  Musalar 3 km.,  Toparlar 4,5 km.,  Akmescit  7 km.,  Kaplan 3,3 km., Ortaköy 2,5 km.,  Yemişler 9,5 km.,  Başköy 5 km., Çukurköy-Hisarlık 10,2 km., Akmescit - Eski Tire yolu 3,6 km., Akmescit-Maltepe  9 km. Teşekkürler büyük başkan Aziz Kocaoğlu.  Teşekkürler Hüseyin Sezer.”

Editör: Haber Merkezi