TİRE’Yİ TEMSİL EDEN KUAFÖRE TEBRİK
Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven İtalya’da yapılan yarışmada Tire’yi temsil eden Bayan Kuaförü Bahar Luş'u kutladı. 
İtalya'nın Roma kentinde düzenlenen ve Kuaförlük Mesleğini icra eden 30 ülkeden profesyonelin katıldığı The Globe Show 2017 de 4. olma başarısını göstererek dereceye giren Tireli kuaförü makamında kabul eden, Kaymakam Tanrıseven bu güzel başarının artarak devam etmesini diledi.

ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRÜNE BAŞARI BELGESİ

    Kaymakam Tanrıseven, Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptıktan sonra asli görevine dönen Öğretmenevi Müdürü Ergül Eroğlu’nu başatılı çalışmaları nedeniyle tebrik etti. 
Görev yaptığı dönemdeki değerli katkılarından dolayı Eroğlu’na teşekkür eden ve yeni görevinde başarılar dileyen Kaymakam Tanrıseven, Eroğlu'nu Başarı belgesi ile taltif etti. 

ÇOCUK DOKTORUNA BAŞARI DİLEDİ

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Ramazan Soylar, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven' i makamında ziyaret etti. Daha önce kamu sektöründe çalışan ve bu hafta özel muayenehane açan Dr. Ramazan Soylar, Tire’de kendi uzmanlık alanının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek istediğini söyledi.
Kaymakam Tanrıseven, Dr. Soylar’a sosyal projelere Kaymakamlık olarak her zaman destek verdiklerini belirterek, başladığı yeni işinde başarı dileklerini iletti.
 

Editör: Haber Merkezi