ESNAFLARLA KAHVALTI YAPTI
Tire Küçük Sanayisinde bir çay ocağında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Tanrıseven’i, Tire Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Muhittin Hızlan karşıladı. Tanrıseven, esnaflar ile birlikte çay ve simitten oluşan kahvaltı yaptı, sohbet etti.

HIZLAN ”AYAĞINIZA SAĞLIK”
Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Muhittin Hızlan, Kaymakam Tanrıseven’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Ayağınıza sağlık; ziyaretiniz bizleri çok memnun etti teşekkür ederiz” dedi. Başkan Hızlan, Sanayinin fiziki sorunları ve esnafların durumu hakkında Kaymakam Tanrıseven’e bilgiler verdi. Hızlan, esnafların ara eleman sorunu olduğunu, meslek liselerinin sanayi ile işbirliği içinde olarak bu sorunu ortadan kalkacağını söyledi.

SOSYAL MEDYADAN GELEN ÇAĞRI’YA JET YANIT
Kaymakam Tanrıseven, sosyal medya üzerinden kendisini kahvaltıya davet eden sanayi esnafı Çağrı Yördem’in davetini kabul edip, kahvaltıda buluştu. Kaymakam Tanrıseven ile sohbet eden Esnaf Yördem, “Sizi ve çalışmalarınız sürekli olarak yakından takip ediyorum ve sizi daha yakından tanımak için böyle bir davette bulundum. Davetimi geri çevirmeyip kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İki yıllık Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü mezunuyum ancak okuduğum branşta çalışma fırsatı bulamadığımdan Oto Yıkama sektöründe faaliyet gösteriyorum” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN ”HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”
Kahvaltının sonunda Esnaflara hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Tanrıseven Tire’nin her sorunuyla ilgilendiklerini belirterek, Sanayi Esnafının da yanında olduğunu söyledi. Tanrıseven şunları kaydetti:
”Esnaf ve sanatkârlarımız büyük gayret ve azimle çalıyor. Biz kamu görevlileri olarak her daim çalışan esnafımızın yanındayız. Esnaflarımıza ve işyerlerimize yaptığımız bu ziyaretlerle de onlara moral ve destek verme gayretindeyiz. Sorunları dinledik, çözümü için de gayret sarf edeceğiz. Ziyaretlerimizde Tireli esnaflarımız her zaman yoğun ilgi ve misafirperverlik gösteriyorlar. Bütün esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Kazançları bol olsun, kazasız ve huzurlu çalışmalar diliyorum.”

ÇAT KAPI ZİYARET ETTİ
Başkan Muhittin Hızlan ile Sanayi Sitesinde bulunan iş yerlerini çat kapı ziyaret ederek iş yeri sahipleri ve çalışanlarla sohbet eden Kaymakam Tanrıseven, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Sabahın erken saatlerinde Kaymakam Tanrıseven’in yaptığı ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren esnaflar, Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN ”ESNAFIMIZI MUTLU GÖRMEK BİZLERİ DE MUTLU ETTİ”
Bir şehrin sanayisi ne kadar güçlü ise ekonomisinin de o kadar güçlü olduğunu belirten Tanrıseven, şöyle konuştu: "Sanayi esnafına ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye hazırız. Burada bulunan esnaflarımız hem Tire’mize hem de ülke ekonomisine önemli katkı sağlamaktadır. Biz de bugün esnafımızı ziyaret ederek istek, talep ve şikayetlerini yerinde öğrenmek istedik. Esnafımızı mutlu görmek bizleri de mutlu etti." 
 

Editör: Haber Merkezi