Tire’de yapımı tamamlanan SGK binasını hizmete açan AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar Türkiye’nin yükselen yıldızına engel olmak isteyenlerin terörü tekrar canlandırdığını söyledi

 

Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA


AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, Türkiye’nin yükselen yıldızına engel olmak isteyenlerin terörü tekrar canlandırdığını söyledi. Tire’de yapımı tamamlanan SGK binasını hizmete açan Hotar, “Ülkede barış olması noktasında kimse tersini düşünmüyor. Türkiye büyük devlettir. Bundan sonra da teröre karşı ülkemizin her metresini, santimetresini tüm gücümüzle korumaya devam edeceğiz. Devletimiz kararlı, kimsenin istemediği terör sürecini en kısa sürede bitireceğiz. Bu konuda her kurumun sorununun çözümünde gayret göstermesini bekliyoruz” dedi. İzmir’in toplam 30 ilçesinin 21’nde SGK binalarının hizmet verdiğini hatırlatan Hotar, SGK’nın Tire’de yaklaşık 30 bin kişiye hizmet verdiğini ifade etti. Tire’nin, baraj, veterinerlik fakültesi ve Tire- Belevi karayolunun yapımı gibi haklı taleplerini en hızlı şekilde karşılamaya gayret ettiklerini kaydeden Hotar, “Bize oy veren herkesin verdiği oyda hakkı olduğuna inanıyoruz. Siz, bizlerin arkasında durduğu sürece Tire’ye, İzmir’e ve ülkemize daha nice hizmetler yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

30 BİN KİŞİYE HİZMET VERECEK

SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgili, SGK’nın insan odaklı çalışan, adil ve kendini yenileyen bir yapıya kavuştuğunu belirterek 3 katlı inşa edilen SGK Tire Hizmet binasının 1 Milyon 410 bin liraya mal olduğunu söyledi. Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer, devletin sağlık ve sosyal güvenlik alanında çok büyük işler gerçekleştirdiğine işaret ederek, “Türkiye, dünyada sayılı ülkeler arasına girmeyi başarmıştır” dedi. Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu ise ilçenin ekonomik yapısına dikkat çekti. Çapkınoğlu, “2014 rakamlarına göre, Tire OSB’den 100 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdik. Hedefimiz 500 milyon dolar rakamını yakalamak. Devlete 230 milyon lira vergi ödedik” diye konuştu. Çapkınoğlu, Devlet Hastanesi binası, Adliye Sarayı ve SGK binasından sonra ilçeye baraj, 4 yıllık veterinerlik fakültesi ile Tire Belevi yolunun yapılmasını istedi. Törene, AK Parti İzmir Milletvekili adayı Emin Sefa Kayacan, İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu, oda başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.


HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi