Kısa bir süre önce Tire’de kurulan Küçük Menderes Karadenizliler Derneği’nin üyeleri, ayaklarının tozuyla anlamlı bir davranışa imza attı. Dar vakitte organize olan ve Tire’de ilk defa büyük bir Hamsi Şenliği düzenleyen Karadenizliler, sözlerini tuttu ve şenlikten elde ettikleri geliri resmen Mehmetçik Vakfı’na bağışladı. Şenlik gelirine kendi imkanlarıyla da eklemeler yapan Karadenizliler, 15 BİN TL gibi küçümsenmeyecek bir rakamı Mehmetçik Vakfı yetkililerine makbuz karşılığı teslim ettiler.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Dernek Merkezi’nde gerçekleşen teslim törenine Mehmetçik Vakfı İzmir Temsilcisi Emekli Kurmay Albay Ahmet Tuncer ve Emekli Albay Halil İbrahim Çelik katıldı. Dernek Başkanı Yakup Aydın, toplanan parayı burada Mehmetçik Vakfı Temsilcisi Emekli Kurmay Albay Ahmet Tuncer’e teslim etti. 

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkan Yakup Aydın, teslim töreninin ardından bir teşekkür konuşması yaptı. Organizasyonda emeği geçen herkese tek tek teşekkür eden Aydın konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Festival esnasında stantlarda satılan yöresel yemekler ile hediyelik eşya stantlarını hazırlayan ve satışa sunan tüm kadın üyelerimiz ile Sultan Sofrası isimli işletmenin sahibi üyemiz Raziye Özdemir’e, Stant kurarak sattıkları ürünlerin parasını bağışlayan Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve yöneticilerine, Açık artırma ile satılan imzalı Trabzonspor formalarını temin eden Akçaabat Oto Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati İshak’a, imzalı Çaykur Rizespor formalarını gönderen ve satışa sunulan yöresel ürünlerin temininde yardımcı olan Pazarspor Yöneticisi Musa Tafralı’ya, Göztepespor forması temin eden Tire 1970 ve Göztepe Futbol Okulu sorumlusu Ersan Çopur’a ve forma alarak katkıda bulunan Güven İnşaat firma sahibi Şerif Koca’ya, Efe İletişim sahibi Fehmi Geçkin’e, üyelerimiz Asım Batum, Erkan Demirciler, Mustafa Can, Engin İskaloğlu, Mete Arslan ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu’na

Nakdi yardımda bulunan Kadıoğlu Beton, Ersöz Peynircilik, Ömür Mandıra, Öz Karadeniz Unlu Mamüller, Köseoğlu Eczanesi, Genç Kırtasiye, Ekmek Teknesi, Yetişmiş Ticaret, Sadık Kuyumculuk, Merkez Optik, Pektatlı ve Celal Kırgıl’a ve festival sırasında gösterdikleri her türlü destek için Doğuş Çay’a Mehmetçik Vakfı’na katkıları dolayısıyla teşekkür ederiz.

Editör: Haber Merkezi