Tire Gökçen Karakol Komutanlığı görevini 2 yıl sürdürdükten sonra tayini çıktığı Diyarbakır Silvan’da PKK'lı teröristlerin kalleşçe şehit ettiği Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu için Tire Jandarma Komutanlığı’nda silah arkadaşları lokma döktürdü

 

Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Diyarbakır Silvan’da, önceki gün şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu’nu Tire’deki silah arkadaşları unutmadı. Tire Gökçen Karakol Komutanlığı görevini 2 yıl sürdürdükten sonra tayini çıktığı Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK'lı teröristlerin kalleşçe şehit ettiği Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu (26) için İlçe Jandarma Komutanlığı’nda lokma döktürüldü. Diyanet Merkezi Eğitim görevlilerin okuduğu mevlidin ardından konuklara şehit astsubay Topçuoğlu için döktürülen lokmalar ikram edildi. İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu’nun ev sahipliğinde, duygusal anların yaşandığı törene İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Garnizon Komutanı Yzb. Fırat Cihan, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Geliş, AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Emin Sefa Kayacan, MHP İzmir 2. Bölge Adayı Ahmet Fatih Okuroğlu, İlçe Başkanı Atakan Duran, resmi kurum ve kuruşların temsilcileri ile şehidin silah arkadaşları katıldı.

Silvan Taktik Jandarma Komutanlığı'nda görevli olan uzman çavuşlar Sinan Uçan (31) ile Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu (26), ilçenin Bahçelievler Mahallesi'ndeki Şirinevler Sitesi'ndeki evlerinin önünde otomobillerine binmeye hazırlanırken yüzleri maskeli teröristlerin otomatik silahlarla açtığı ateş sonucu olay yerinde şehit olmuştu.   



HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi