22 Nisan Dünya Günü sebebiyle SITE Türkiye tarafından Pamucak Sahili’nde bir çevre etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel katılımcılarla birlikte Pamucak Sahili’nde çevre temizliği yaptı.  Kültürel ve tarihi değerlerinin yanı sıra doğal zenginliği ile de dikkat çeken Efes Selçuk’ta düzenlenen çevre temizliği etkinliği ile önemli bir farkındalığa imza atıldı.  


22 Nisan Dünya Günü’nde küresel iklim değişikliği, doğal afetler, çevre kirliliği ve daha birçok soruna dikkat çekmek amacıyla 1970’lerden bu yana dünyanın birçok ülkesinde etkinlikler düzenleniyor. 
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Korumar Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Özden, ATRO Aydın Turist Rehberleri Odası Başkanı Ozan Sayın, Benka Mimarlık adına Benal Kabaklı, Efes Restaurant İşletmecisi Ali Rıza Arın, Remax Kuşadası adına Elif İnan, Royal Apart Yönetim Kurulu Başkanı Canan İnanç Pamucak Sahili’nde düzenlenen çevre temizlik etkinliğine katıldılar. SITE Türkiye kurulduğu 1996 yılından bu yana turizmin gelişmesi için sektörün paydaşlarıyla çaba harcayarak sektörün ses olmaya devam ediyor. 

Editör: Haber Merkezi