Eren Abluka-18 Operasyonu'ndan yüreğimizi yakan iki acı haber geldi. İçişleri Bakanlığı, daha önce teröristlerle çıkan silahlı çatışmada yaralanan iki askerimizin sevk edildikleri hastanede şehit olduğunu duyurdu. Şehitlerimizin kimlikleri, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç ve Jandarma Uzman Çavuş Turgut İçen olarak açıklandı. Turgut İçen’in komşu İlçe Ödemişli olduğu ortaya çıktı.
Ödemişli Şehidimizin cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Şeker Camii’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Zungurlu Şehitliği’ne defnedilecek.

MEHMET ERİŞ PAYLAŞTI

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, haberin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Eriş, yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Yüreğimiz yanıyor. Şehit ateşi Ödemişimize düştü.
Diyarbakır kırsalında bölücü terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada ilçemiz Türkmen Mahallesi'nde ikamet eden kahraman askerimiz Turgut İçen Şehit olmuştur. Şehidimiz Turgut İçen'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, hemşehrilerimize ve silah arkadaşlarına sabır diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun. Şehidimizin cenazesi ikindi namazına müteakip Şeker Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zungurlu Şehitliği'nde defnedilecektir.

Editör: Haber Merkezi