Tire Lokantacılar Odası’nda 2002 yılından bu yana Başkanlık görevini sürdüren Necat Sertdemir, yeni dönem için yeniden aday olduğunu açıkladı.  Önceki gün yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Sertdemir, yeni dönemin yol haritasını belirledi. Uzun yıllardan beri görevini özveriyle sürdürdüğünü hatırlatan Necat Sertdemir, açıklamalarında tecrübe vurgusu yaptı. 
 

“MÜCADELE ETMEYİ SEVİYORUM”
Adaylığıyla ilgili HaberTire’ye konuşan Sertdemir, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;Tire Lokantacılar Odası olarak 3 Mart’ta gerçekleştirecek olduğumuz kongremize hazırlanıyoruz. 2002 yılından bu yana sürdürdüğüm görevim boyunca üyelerimizin her zaman yanlarında olmaya büyük gayret gösterdik. Kişiliğim gereği koşmayı, mücadele etmeyi ve iş görmeyi çok seviyorum. Bu yüzden yeniden adaylığımı açıkladım. 

“ESNAF ZOR DURUMDA”
Esnafımız şu anda çok zor bir süreçten geçiyor. Hepimizin bildiği üzere tüm dünyayı etkisi altına alan virüs esnafımızı olumsuz etkiledi. Buna bir de elektrik, mazot, ambalaj gibi girdi maliyetlerinin yükselmesi eklenince bir çok esnafımız işin içinden çıkamaz oldu. Bu girdi maliyetlerinin düşürülmesiyle ilgili Federasyon Başkanımızla sürekli iletişim içindeyiz. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde yeni dönemde bu günleri de atlatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Mart’ta gerçekleştirecek olduğumu kongremizin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. 

Editör: Haber Merkezi