Tire Lokantacılar, Kebapçılar ve Börekçiler Odası’nda seçimli genel kurul yaklaşırken Başkan Adayı Mutlu Sayar’dan önemli açıklamalar geldi. Önceki gün Bakırhan’da yönetim listesiyle bir araya gelen Mutlu Sayar, seçim öncesi birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Göreve geldiklerinde gerçekleştirmeyi hedefledikleri projelerden de bahseden Sayar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Tire’de Ahiliğin ve esnaflığın kalbi Tahtakale’den tüm lokanta, köfteci, pideci, pastacı, kasap, fırıncı, sanviççi, katmerci kardeşlerimize selam olsun. 
Biz uyuyan odamızı harekete geçirmek için mütevazi bir kadroyla bu işe talip olduk. Üyelerimizin kapasitesinin ne kadar yüksek olduğunu, tonlarca süt, et, kıyma ve yağ kullanıp Tire ekonomisine ve Tire turizmine katkısını hepimiz biliyoruz. Mevcut yönetime dil uzatmadan, kimseyi yıpratmadan çalışmalara devam ediyoruz. 
Öncelikle dayanışmayı ve samimiyeti birbirimizin arasında yaymada köprü olacağımızı belirtmek isteriz. Bunun garantisini şimdiden verebiliriz. 
Göreve geldiğimiz takdirde mutlaka her 15-20 günde bir araya gelip sorunların çözümü için ortak akıl oluşturacağız. Bu sorunları ivedi olarak çözme yoluna gideceğiz. Birikmiş olan sorunları ele alacağız.  Herkesin memnun olacağı fiyat listesi önceliğimiz olacak. Ekonomik olarak zor günlerden geçen arkadaşlarımızı tespit edip, onlara iş göndererek yardımcı olacağız. Bizler ayrışmadan yana değil, birleşmeden yana olacağız. Sonuç ne olursa olsun kazanan odamız olsun.”



Editör: Haber Merkezi