Tire Sanayi Sitesi’nde mobilyacı çırağı olarak çalışan 14 yaşındaki Mehmet Can Onur, geçtiğimiz günlerde yolda 910 TL para bulmuş ve bulduğu parayı sahibine teslim etmişti. Küçük çocuğun örnek davranışı takdir toplamış, olay sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girmişti. 
Hasançavuşlar Köyü Muhtarı Hüseyin Çalışkan, kendi köylüsü olan Mehmet Can Onur’un örnek davranışına kayıtsız kalmadı ve onu ödüllendirdi. Bugün sabah saatlerinde Mehmet Can Onur’u işyerinden alan Muhtar Çalışkan, bisikletçinin yolunu tuttu. Küçük çocuğa bir bisiklet hediye eden Çalışkan, yaptığı açıklamada;
“Mehmet Can Onur, küçük yaşına rağmen tüm insanlığa örnek bir davranış sergilemiştir. Bu devirde böyle güzel olaylara şahit olmak bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Ben olayı medyadan öğrendim. Mehmet Can köylümüz oluyor. Onun bu örnek davranışına kayıtsız kalmak olmazdı. Bugün Mehmet Can’a güzel bir bisiklet hediye ettik. Kendisini bu güzel davranışından ötürü bir kez daha kutluyor gözlerinden öpüyorum” dedi. Mehmet Can Onur’a bir güzel haber de Ege Bisiklet Sahibi Kamil Taşal’dan geldi. Taşal, Mehmet Can’ın yeni bisikletiyle ilgili her türlü ihtiyacını ücretsiz olarak karşılayacağını söyledi.
 

Editör: Haber Merkezi