Tire Bakkallar Odası Başkanı olarak uzun yıllardır görev yapan Mehmet Kantur, yeni dönem için yeniden aday olduğunu açıkladı. Liste hazırlıklarını tamamlayan Kantur, resmi ziyaretlerini sürdürüyor. Adaylığıyla ilgili HaberTire’ye özel açıklamalarda bulunan Kantur, net konuştu. Görevinin başında olduğunu hatırlatan Mehmet Kantur, yeniden göreve talip olduğunu söyledi. Kantur, açıklamalarının devamında ise şu cümlelere yer verdi;

“Mevcut Başkan ve Başkan Adayı olarak tekrar görevimin başındayım. Yeniden göreve talibim üyelerimizi seviyorum. Üyelerimi kucaklıyorum. Biz hiçbir zaman hiçbir üyemizi ticari potansiyel olarak görmedik. Bu güne kadar yaptıklarımızdan övünç, yapacaklarımızdan da heyecan duyuyoruz. Biz bu mesleğe dededen başladık. Ben bu mesleğin üçüncü nesil temsilcisiyim. 1996 yılından bu yana fiili olarak bakkallık mesleğini icra etmekteyim. Yükseköğretimi bitirdikten sonra tekrar Tire’ye dönerek ticarethanemin başına geçtim.

Bakkallar Odası’nda 3 yıl yedek yönetici 3 yıl da yönetim kurulu üyesi olarak çalıştıktan sonra Allah nasip etti Yönetim Kurulu Başkanı olarak bu göreve seçildim. Şu an hala görevime devam ediyorum.
Bir işi tecrübeli olan yapar, az bilen eleştirir, hiç bilmeyen akıl verir, yapamayan çamur atar. Biz güneş balçıkla sıvanmaz diyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. Bizler hizmet için buradayız. Yeniden hizmete talibiz.



Mehmet Kantur’un listesi ise şu isimlerden oluşuyor;

YÖNETİM KURULU
Ubeydullah Akyüz
Volkan Yazıcı
Nusret Adıgüzel
Fatma Kuşçu
Emre Ekşi
Özkan Soylu
DENETİM KURULU
Mehmet Nangır
Pelin Karaaslan
Serkan Katırcı

Editör: Haber Merkezi