Tire’deki odalar genel kurullara hazırlanırken bir adaylık açıklaması da Kahveciler Odası’ndan geldi. Tire’de 13 yıldır kahvehane işletmeciliği yapan Mahmut Maltepe, önümüzdeki ay yapılacak olan Kahveciler Odası genel kurulu öncesi Başkan adayı olduğunu açıkladı. Kahvecilik sektöründe tecrübe sahibi birçok ismi bir araya getirerek listesini oluşturduğunu belirten Maltepe, önümüzdeki günlerde yapacağı bir toplantıyla yönetim kurulunu açıklayacağını söyledi. 


Yeni dönem için proje çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatan Maltepe adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi;
“Kahvehane ve kıraathanecilik sektörü bizler için bir kültürdür. Bizler de uzun yıllar ekmeğini bu işten çıkaran insanlar olarak hem esnafımızın hem de sektörümüzün sorunlarına hakimiz. Çay bahçeleri, internet cafe ve oyun salonu esnaflarımızın günümüzde sıkça karşılaştığı sorunların çözümü üzerine ciddi çalışmalarımız var. Ekip arkadaşlarımızla birlikte göreve geldiğimiz takdirde ilk yapacağımız işlerden biri üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği tesis etmek olacak. Böylelikle yumruğu bir yere vurup, güzel sonuçlar elde edeceğiz. Bugün adaylığımızı resmen açıkladık. Şahsım ve ekip arkadaşlarım bunu bir hizmet yarışı olarak görüyoruz. Ve bu hizmet yarışında biz de varız diyoruz. Bu noktada şunu da önemle belirtmek isterim. Seçim günü sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun şahsım ve ekip arkadaşlarım yeni dönem için odamızla ilgili üstümüze düşen her türlü görevi üstlenmeye hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm üyelerimizin desteklerini bekliyor, genel kurulumuzun şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 


 

Editör: Haber Merkezi