Tire Kaymakamı Mehmet Usta, göreve başladığı andan itibaren başlattığı mahalle toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Usta’nın bu haftaki durağı ise Ketenci Mahallesi oldu.

Ergün ÇELİK

İlçede yaşayan insanların dilek ve şikayetlerini yerinde dinlemeyi ve vatandaşlarla daha samimi ortamda kaynaşmayı amaçlayan mahalle toplantıları aralıksız devam ediyor. Tire Kaymakamı Mehmet Usta ve beraberindeki protokol üyelerinin tam kadro katıldığı toplantının bu haftaki adresi Ketenci Mahallesi oldu. Ketenci Mahallesi Muhtarı Lütfü Ebeoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı toplantı, havanın güzel olması nedeniyle Yeniiceköy Hamzaağa Camii yanında bulunan meydanda yapıldı. Toplantı öncesinde küçük bir konuşma yapan Tire Kaymakamı Mehmet Usta, mahalle sakinlerine kendini tanıttıktan sonra toplantının amacını ve önemini anlattı. Daha sonra tek tek mahalle sakinlerini dinleyen Usta, sözü diğer protokol üyelerine bıraktı.

 

EMNİYET MÜDÜRÜ TEKRAR UYARDI

Ketenci Mahallesi’nde yapılan toplantıda mahalle sakinlerine seslenen İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşların son derece dikkatli olması gerektiğini bir kez daha vurguladı. Kiremitçi konuşmasında; “ Son günlerde özellikle telefon üzerinden birçok dolandırıcılık girişimleri oluyor. Hiç kimse kendini polis, jandarma, yada savcı olarak tanıtarak sizden para ve kredi kartı bilgilerinizi istemez. Böyle bir durumla karşılaşırsanız kesinlikle sizi arayan kişilere itibar etmeyiiniz. Vakit kaybetmeden 155 polis yada 156 jandarma ihbar hattını arayarak durumu bizlere bildiriniz. Mahallenizde gördüğünüz şüpheli şahıslar olursa mutlaka bizlere haber veriniz. 155 polis ihbar hattına yaptığınız tüm ihbarlarınızda kimliğiniz kesinlikle gizli kalacaktır. Sizlerin ihbarı ile bizim şüpheli yada suçlulara yaklaşmamız daha kolay.” Dedi.

 

MUHTAR LÜTFÜ EBEOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Mahalleye yapılan ziyarette İlçe Kaymakamı ve diğer Kurum ve Kuruluş Müdürlerini elinde çiçek ile karşılayan Ketenci Mahallesi Muhtarı Lütfü Ebeoğlu, yapılan ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade etti. Ebeoğlu yaptığı açıklamada; “ İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Usta, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Fatih Kiremitçi ve ilçemizde bulunan tüm Kurum ve Kuruluş Müdürleri’ne mahallemize yaptıkları faydalı ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum. Toplantımız gayet faydalı ve olumlu geçti. Bu toplantı sayesinde hem önemli konulara açıklık getirdik hem de ilçemizde bulunan protokol üyeleriyle daha samimi ortamda tanışma fırsatı bulduk.” Dedi. 




Editör: Haber Merkezi