Tire Kaymakamlığı yardıma ihtiyaç duyan vatandaşının imdadına koşuyor. Tire Kaymakamlığına ulaşan bilgi doğrultusunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kanalıyla yardıma ihtiyaç duyan Halil Konur adlı vatandaşa yardım eli uzatıldı. 
Sosyal medyada yer alan paylaşım üzerine Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’in talimatıyla Tire Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Y. Murat Karakaptan ve beraberindeki Vakıf Mütevelli Heyeti Üyesi İhsaniye Mahallesi Muhtarı Eşref Süran, Turan Mahallesi Muhtarı Şerif Köyük ile birlikte mağdur vatandaş Halil Konur’u evinde ziyaret etti. 

KAYMAKAMLIK TAKİP EDECEK
Konur’un durumu ile ilgili olarak vatandaşın ihtiyaçları tespit edilerek destek olundu. Eşini kaybetmiş ve çocuksuz olarak tek başına komşularının yardımıyla hayatını idame ettiren Konur’a ihtiyacı olan çeşitli yardımlar yapıldı. 
Kendine ait evinde SSK Emekli maaşı olduğu tespit edilen Konur’a bakımevi ve huzurevine gitmek istemesi halinde destek sağlanabileceği aktarıldı. Huzurevi ya da Bakımevinde kalmak istemediğini beyan eden 83 yaşındaki Konur’a Kaymakamlık olarak her türlü desteğin verilecek ve durumu belli aralıklarla Kaymakamlıkça takip edilecek.

TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR
Halil Konur isimli vatandaşımızın mağdur olduğunu belirten çevre sakinleri de Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e ilgisinden dolayı teşekkür etti.
 

Editör: Haber Merkezi