SÜRPRİZ BAYRAM ZİYARETİ SEVİNDİRDİ
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Başhekim Fatih Hayali ile birlikte bütün üniteleri gezerek tek tek hastaların bayramını kutladı. Tire Devlet Hastanesinde yatan hastalara sürpriz bir ziyarette bulunan Kaymakam Tanrıseven’in bayram ziyareti, hasta ve hasta yakınlarını sevindirdi. Hastalar, Bayram gününü hasta ziyaretlerine ayıran Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür etti.
 

“DAMADIM GELMEDİ, SİZ GELDİNİZ”
Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören bir hasta, Kaymakam Tanrıseven’e “Damadımı aradım hâlâ gelmedi ama siz geldiniz” dedi. Tanrıseven de “Size hizmet etmek için buradayız. Başhekimimiz ve ekibi en iyi şekilde tedavinizi yapacak” karşılığını verdi. 
 

ÇEVRE İLÇELERDEN HASTA KABUL EDİLİYOR
Kaymakam Tanrıseven, Acil Serviste tedavi gören ve servislerde yatan hastaları da ziyaret ederek, sohbet etti. Tanrıseven, bazı hastaların Bayındır’dan bazılarının ise Ödemiş’ten geldiğini görünce Başhekim Hayali’ye “Çevre ilçelere de hizmet verdiğiniz için tüm çalışanlarınızı tebrik ediyorum” dedi.
 

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ DA BAYRAMINI KUTLADI
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, bayram günü mesai yapan sağlık çalışanlarının da bayramını kutlayarak, çalışmalarında başarı diledi. Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Hayali de Kaymakam Tanrıseven’in gösterdiği hassasiyetten dolayı kendisine teşekkür etti.
 

ORTALAMA 36.000 AMELİYAT YAPILIYOR
Başhekim Fatih Hayali, Devlet Hastanesinde yatak doluluk oranının %90’ın üzerinde olduğunu belirterek,  “Yıllık ameliyat sayısı 36.000 civarında ve yine yıllık 600.000 civarında hasta kabul ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi