VATANDAŞLARIN İLGİSİ YOĞUNDU
 
Kaymakam Tanrıseven ile buluşmaya vatandaşların ilgisi ve katılımı oldukça yoğundu. Vatandaşlar ile gerçekleştirilen buluşma sıcak ve samimi bir atmosfer içerisinde geçerken, buluşmada bazı vatandaşlar yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek desteklerini sundular.


 
HERKESE VAKİT AYIRDI, SORUNLARI TEK TEK DİNLEDİ
 
Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen buluşmada Kaymakam Tanrıseven, gelen vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek sorunların çözümü için salonda bulunan ilgili birimlerin amirlerine gerekli talimatları verdi. Vatandaşlar, çeşitli konularda sorunlarını ileterek, “Bizleri sabır ve ilgiyle dinlediği ve sorunlarımıza çözüm getirme niyeti ve gayreti içinde olduğu için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz” dediler.


 
KAYMAKAM TANRISEVEN: ‘‘VATANDAŞIMIZA HİZMET İÇİN BURADAYIZ’’
 
Buluşmanın sonunda misafirlere hitaben Kaymakam Tanrıseven,  ‘‘Bizler vatandaşımıza hizmet için buradayız. Sizlerin her türlü sorunu ile ilgilenmek ve çözüm üretmek birinci önceliğimizdir. Bu vesile ile kapımız sizlere her zaman ardına kadar açıktır ve açık olmaya da devam edecektir.’’ dedi. Vatandaşlar bu güzel ve anlamlı buluşmadan Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ederek ayrıldılar.


 

Editör: Haber Merkezi