Hasta ihbarının 112’ye ulaşmasından sonra Tire Kaymakamlığı Kriz Masası sürekli ilgili kurumlarla temasa geçti. Yoğun çalışmalar sonucunda Hüseyin Çetin’in (65) hastaneye nakli sağlandı. 

Yolların kapalı olduğu kırsal Dündarlı mahallesinde Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol açma çalışması yaptı. 

112 Acil Merkezi ile yapılan görüşmeler sonrasında Aydın 112 ekipleri kırsal Dündarlı mahallesine ulaştı. Hasta vakit kaybetmeden Aydın Devlet Hastanesine sevk edildi. 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Kaymakamlık Kriz Masası ekibi de Dündarlı’ya giderek hastanın  ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Dündarlı Mahalle Muhtarı Nurettin Yaşar ve vatandaşlar duyarlı ve özverili çalışmalarından dolayı Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven ve Kaymakamlık kriz masası ekiplerine teşekkür etti.

BUZLANMAYA DİKKAT

Yetkililer bölgede yoğun kar yağışının devam ettiği ulaşımın yer yer aksadığı kaydederek, sürücüleri buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Ayrıca Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden de çiftçiler içinde zirai don uyarısı yapıldı.


 

Editör: Haber Merkezi