HaberTire Gazetesi, yenilenen internet sitesiyle Tire’de hızlı ve doğru haberin adresi olmaya devam ediyor.

 

Yoğun geçen seçim sürecinin ardından bir süredir ertelediğimiz yazılım güncellememizi, 4 Kasım 2015 tarihi itibariyle gerçekleştirdik. HaberTire, temellerini attığımız 2009 yılında Tire’nin ilk ve tek haber sitesi olarak, Tire’nin dünyaya açılan kapısı oldu ve yaklaşık 6 yıldır bölgenin en çok okunan haber sitesi olarak yayın hayatına devam ediyor. Günde ortalama 5 bin tekil ziyaretçisiyle, Türkiye’de yerel haber yayını yapan siteler arasında en çok ziyaret alanlardan biri olarak, gelişen teknolojiyle doğru orantılı sitemizin altyapısını da güçlendiriyoruz. Ziyaretçilerimizin sitede daha hızlı ve daha rahat gezebilmesi için son sistem yazılımımızla yayındayız.

 

NELER DEĞİŞTİ

HaberTire’nin klasik görünümüne sadık kalarak, manşet ve üst manşet kısımlarında çok fazla değişikliğe gitmedik. Sadece manşet kısmını biraz daha genişlettik. Haftanın en önemli haberlerinin yer aldığı üst manşet kısmında artık 4 yerine 5 önemli haber yer alacak. Sayfalar artık daha hızlı açılacak ve sitede gezinmek daha kolay hale gelecek. En önemli yeniliklerden biri olarak da artık yorumlarda beğeni yapılabilecek. Beğendiğiniz yorumu üst sıralara taşıyabileceksiniz.

Görsel düzenlemelerin gözle görülmeyen fakat sitede gezinmenizi kolaylaştıracak, sayfaların daha hızlı açılmasını sağlayacak yenilikler de yaptık. PHP ve MYSQL sürümünü güncelledik. HTML5 desteği sağladık ve Cache (Önbellek) sistemiyle sayfaların daha hızlı açılmasını sağladık.

 

YATIRIMA DEVAM

HaberTire Gazetesi olarak AR-GE ve teknolojiye yatırım yapmaktan hiçbir zaman çekinmedik ve çekinmeyeceğiz. HaberTire olarak, internet haberciliğinde zirvede kalmaya kararlıyız. Bu yüzden teknolojiyle doğru orantılı olarak altyapımızı da sürekli geliştirmeye devam edeceğiz. 

Editör: Haber Merkezi