Yayın hayatına 2008 yılında başlayan ve Tire ve bölgenin en çok okunan gazetesi olan HaberTire, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil edilerek marka tescil belgesini aldı.

Geçtiğimiz aylarda Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvuru yapan Çelik Medya, HaberTire’nin marka tescili için işlemleri başlatmıştı. İnceleme sürecinin ardından tescile hak kazanan HaberTire, artık bölgedeki yayın kuruluşları arasında tescilli bir marka olarak yayın hayatına devam edecek.

“YEREL HEYECANLA, ULUSAL STANDARTTA YAYIN”

Konuyla ilgili açıklama yapan HaberTire’nin Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik, “HaberTire Gazetesi olarak her zaman sektörde öncü ve yol gösterici olmayı kendimize görev bildik. Yayın hayatımıza başladığımız günden bu yana sadece HaberTire’yi değil, en azından bölgemizde yerel basın sektörünü de geliştirmeye, yol göstermeye çalıştık. HaberTire’nin bugün geldiği noktada başarısının sırrı sürekli dinamik bir yapıda olması, her türlü teknolojik gelişmeye hızlıca ayak uydurmasıyla birlikte, yerel heyecanla, ulusal standartlarda yayın yapan bir basın kuruluşu olarak ciddi ve kurumsal duruşunda gizlidir. HaberTire, bu duruşuyla her zaman rakiplerinden farkını ortaya koymuştur ve okurları nezdinde zaten marka haline gelmiş bir yayın kuruluşudur. Türk Patent ve Marka Kurumu’na yaptığımız başvuru sonrasındaki süreçte yapılan değerlendirmeyle, HaberTire, marka olarak tescile hak kazandı.” Dedi.

HaberTire ismi ve logosu “Radyo Televizyon Yayın Hizmetleri, Haberleşme Hizmetleri  ve Haber Ajansı Hizmetleri alanlarında tescil edilerek, marka haline geldi.

Editör: Haber Merkezi