HaberTire Gazetesi ve Köylünün Sesi Dergisi’nin ardından Çelik Medya’nın en iddialı projesi olan TireVizyon, birbirinden renkli programlarla şimdiden kendi izleyici kitlesini oluşturmaya başladı. Tire’de artık zaruri hale gelen yerel televizyon ihtiyacını karşılamak üzere, Çelik Medya’nın uzun süredir üzerinde çalıştığı TireVizyon, yayın hayatına başladı.

TireVizyon’da artık Tire haberleri video olarak verilirken, bunun yanında birbirinden renkli programlar da izleyicinin beğenisine sunulmaya devam ediyor. Bu programlardan en yenisi ise “Haberiniz Olsun”.

ERCAN ÇELİK KAMERA KARŞISINDA

Tirelilerin HaberTire Gazetesi’nden tanıdığı, Çelik Medya Kurucusu Ercan Çelik’in bizzat kamera karşısına geçtiği Haberiniz Olsun’da, haftanın haberleri videolu olarak özetleniyor. Çelik’in de kendi yorumlarını kattığı haberler daha samimi şekilde sunularak bir nevi haftanın özeti oluyor.

TİREVİZYON’A DESTEK BÜYÜYOR

Uzun zamandır Tire’de televizyon ihtiyacı olduğunu belirten Ercan Çelik, “Okurlarımız ve sosyal medyadaki takipçilerimizden belki de en çok bu yönde bir talep duyuyorduk. Tüm Tire, yerel bir televizyon beklentisi içerisindeydi ve gözler Çelik Medya’nın üzerindeydi. Bunu çoğu vatandaş açıkça bize iletse de büyük bir kesim de sessiz şekilde Çelik Medya’nın, Tire’deki ilk yerel televizyonu kurmasını bekliyordu artık. Biz de okurlarımızdan aldığımız bu güçle TireVizyon’u ortaya koyduk. Henüz yolun çok başında olmamıza rağmen, izleyici ve sektör nezdinde çok güzel bir sinerji yakaladık ve bu doğrultuda kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.” Dedi.

HER SALI AKŞAMI TİREVİZYON’DA

Haberiniz Olsun’un ilk bölümü 24 Ekim 2017 Salı günü yayınlandı ve her Salı akşamı tekrarlanacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi