Ege ve Marmara bölgesini etkisi altına alan şiddetli Lodos fırtınası Ege’de birçok kentte olduğu gibi Tire’de de etkili oldu.

 

Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Hızı, zaman zaman saatte 80-­100 km’yi bulan fırtına, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. İstasyon caddesi boyunca iki ağaç park halindeki araçların üzerine devrildi,  küçük çaplı maddi hasarlar meydana geldi. Cumhuriyet meydanındaki devrilmek üzere olan bir ağaca ise herhangi bir tehlike oluşturmaması amacıyla belediye ekipleri müdahale etti.

Bahçekahve semtinde bir evin çatısı uçtu. Kopan elektrik telleri yüzünden kentte sık sık enerji kesintileri yaşandı. Yetkililer, fırtınanın bir süre daha devam edeceğini belirterek, özellikle yayaları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Akşam saatlerinde şiddetli fırtınanın etkisiyle Tire’de park halindeki 2 otomobilin üzerine ağaç düşerken, bazı evlerin çatılarından da maddi hasar meydana geldi. Aynı saatlerde Tire – İzmir yolu üzerinde Bekleme Mevkii’nde de kökünden sökülen bir ağaç yolun için devrildi. Gün boyu Tire’nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen olaylarda maddi hasar oluşurken, neyse ki herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.

HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi