Ercan ÇELİK

Tire’ye bağlı batı köylerinden olan Büyükkale ve Küçükkale arasındaki üretim yoluyla ilgili sosyla medyada gösterilen tepki üzerine açıklama yapan Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, söz konusu üretim yoluyla ilgili bayram öncesinde zaten karayolları ile görüşüldüğünü ve çalışmanın başladığını dile getirdi.

YOL YARIN HİZMETE AÇILACAK

Bugün Küçükkale Köyü’ndeki üretim yolundaki çalışmaları yerinde inceleyen Falakalı, “Büyükkale ve Küçükkale Köyleri arasında üretim yolunun yapılması ile ilgili bayramdan önce bölge üreticisinin talebi üzerine karayolları bölge müdürlüğü ile görüştük. Bayramdan sonrası için programa zaten alınmıştı. Bugün araçlar girdi. Yarın da vatandaşın kullanımına açılacak. Söz konusu bölgede silaj işi olan üreticilerimiz, çalışmalarını bir gün ertelesinler. Yolda herhangi bir mağduriyet yaşanması. Yarın yol zaten normal kullanımda olacak.” dedi.

“VATANDAŞLARI KIŞKIRTMAK YERSİZ”

Görüşmenin zaten bayram öncesinde yapıldığını ve üretim yolu için çalışmanın başladığını vurgulayan Falakalı, sosyal medya üzerinden vatandaşları kışkırtmanın da yersiz olduğunu belirtti.

Editör: Haber Merkezi