Özellikle Atatürk Mahallesi’nde büyük sevince yol açan haber bu sabah Ankara’dan geldi. Karayolları Genel Müdürü, İnönü Bulvarı ile birlikte Turgut Özal Bulvarı’nı da kapsayan 3.8 kilometrelik yolu İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne devretti. Bu devir ile birlikte Atatürk Mahallesi’nin en büyük sorunlarından biri olan İnönü Bulvarı ile Gençlik Caddesi kesişimindeki kavşak sorunun da giderilmesinin önü açıldı. Devir haberi Atatürk Mahallesi’nde büyük bir sevince yol açarken Mahalle Muhtarı Ergün Çelik gelişmeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

ERGÜN ÇELİK: ‘EMEKLERİMİZİN KARŞIĞINI ALDIK’

Göreve geldiği günden bu yana en büyük hayalinin bu noktaya kavşak yapılması olduğunu hatırlatan Ergün Çelik, açıklamalarını şu cümlelerle sürdürdü;

“Bugün mahallemizin en önemli sorunlarından biri olan İnönü Bulvarı’ndaki kavşak sorunumuz ile ilgili önemli bir gelişme kaydettik. Özellikle Gölet kısmında yaşayan vatandaşlarımıza evlerine ulaşımda büyük zorluk çektiren İnönü Bulvarı bugün itibariyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Muhtarlık görevine geldiğimiz günden bu yana bu konuyla ilgili çeşitli yazışmalar yapıp konuyu gündeme taşımıştık. Bugün emeklerimizin karşılığını aldık ve devir işlemi gerçekleşti. Çok mutluyuz. Bu noktadan sonra iş Büyükşehir Belediyesi’nde. İnanıyorum ki Büyükşehir Belediyesi, Tire Belediyesi’nin de destekleriyle bu bölgede kısa süre içerisinde kavşak düzenlemesi yapacaktır.

‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Kaymakamımız Sayın Fatih Çobanoğlu’nun da üstünde durduğu bu yol ile ilgili mücadelemizi yaklaşık 2 yıldan bu yana sürdürüyoruz. Bizler de Atatürk Mahallesi Muhtarlığı olarak hiçbir siyasi emel gütmeksizin bu konunun takipçisi olduk. Bu konu doğrudan insanlarımızı ilgilendiren siyaset üstü bir konuydu. Bugün bu devirin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan, AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Sayın Binali Yıldırım’a, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hamza Dağ’a, davetimiz üzerine mahallemize gelen, sorunumuzu yerinde inceleyen İl Başkanı Sayın Kerem Ali Sürekli’ye, yolun devriyle ilgili yoğun çaba sarf eden Tire İlçe Başkanı Sayın Mert Falakalı’ya ve Kaymakamımız Sayın Fatih Çobanoğlu’na sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde Büyükşehir Belediyemiz de gerekli projelendirmeyi yaparak kavşak düzenlemesini gerçekleştirecektir. Başından beri söylediğimiz gibi mahallemizin ve mahalle sakinlerimizin menfaatine kim bir çivi çakıyorsa Allah onlardan razı olsun.”

Editör: Haber Merkezi